Memory vest strikkemønster

kr. 55,00

Beskrivelse

Strikkemønster til Memory vest, leveret elektronisk som pdf-fil.

Memory vesten er helt dækket af farvestrikkede motiver, som kommer fra en barnevest strikket af min mormor, Judith Harvest, i den første halvdel af 70’erne.

Hun lod aldrig garn gå til spilde, for hun havde boet i England under 2. verdenskrig, hvor garn var rationeret. Hun lavede masser af trøjer og veste af rester, og brugte de farver, der lige var ved hånden. Her er vesten dog vist i koordinerede farver, men man kan selvfølgelig skifte dem ud som man vil!

Størrelse:

Damestørrelse XS (S – M – L – XL – 2X – 3X) med færdigt brystmål 83 (96 – 102 – 115 – 128 – 134 – 147) cm. Størrelsen bør vælges, så vestens færdige brystmål er ca. 10 cm større end bærerens faktiske brystmål.

Garn:

Rauma Finull PT2. Der bruges 2-4 nøgler bundfarve afhængigt af størrelse, et nøgle hvidt, og et nøgle hver af 8 kontrastfarver.

Strikkefasthed i farvestrik:

25 m x 27 omg = 10 x 10 cm.

Sværhedsgrad:

Middel. Mønsteret antager kendskab til farvestrik, og det bruger klippemasker. Derudover er der ingen specielle teknikker, så vesten egner sig fint som et første større projekt i farvestrik.

Mønsteret leveres elektronisk som pdf-fil. Efter betaling bliver en side med bekræftelse af købet vist, og på den side findes links til download. Du vil også modtage en e-mail, som indeholder disse links. Bemærk venligst, at download linket udløber et år efter købsdatoen.