Folkvang vest strikkemønster

kr. 55,00

Beskrivelse

Strikkemønster til Folkvang vest, leveret elektronisk som pdf-fil.

Folkvang vesten er et dekorativt og praktisk stykke beklædning til forår og efterår. Vesten strikkes nedefra og op i farvestrik med klippemasker. Efter maskerne er klippet, samles der masker op og kanter strikkes på. Vesten ser kompleks ud, men er lettere at strikke, end den ser ud til. Den er god som første projekt med klippemasker.

Strategisk placerede vrangmasker giver liv til mønsteret, og sender en kærlig hilsen til svenskernes Bohus-strikketradition. Folkvang-mønsteret er bare symmetrisk, og meget simplere end de traditionelle Bohus-mønstre.

Størrelse:

Damestørrelse XS (S – M – L – XL – 2X – 3X – 4X – 5X) med færdigt brystmål brystmål 83 (96 – 102 – 115 – 128 – 134 – 147 – 154 – 166) cm.

Garn:

Rauma Finull.

Der bruges 2 (3 – 3 – 4 – 4 – 5 – 5 – 6 – 6) nøgler mønsterfarve og samme antal nøgler af bundfarven. Desuden bruges et nøgle hver af to kontrastfarver.

Strikkefasthed:

Farvestrik i Folkvang-mønster på 3 mm p: 25 m x 27 omg = 10 x 10 cm.

Sværhedsgrad:

Mønsteret antager kendskab til farvestrik. Vesten egner sig godt som et første større projekt i farvestrik eller som et hyggeligt projekt af middel sværhed for dem der er vant til farvestrik.

Mønsteret leveres elektronisk som pdf-fil. Efter betaling bliver en side med bekræftelse af købet vist, og på den side findes links til download. Du vil også modtage en e-mail, som indeholder disse links. Bemærk venligst, at download linket udløber et år efter købsdatoen.